home
Curriculum vitae
Services
Online Consultation
fees
Contact
 EN FR NL DE

Diensten

Jean-Marc Goossens geeft vrijblijvend investeringsadvies.

Zo kunt u bijvoorbeeld bij hem terecht voor advies betreffende specifieke beleggingsvormen zijnde:
bank- of beursbeleggingen, obligaties, vastgoed, enz.
Hij kan u tevens helpen bij uw beslissing om bepaalde activa te behouden, te kopen of te verkopen: aandelen, obligaties, staatsbonnen, Beveks, vastgoed, enz.

Totaal onafhankelijk van alle financiële instellingen, is het advies van Me Goossens het resultaat van een analyse van economische, financiële, fiscale, politieke, en juridische factoren. De analyse wordt gemaakt rekening houdend met alle producten op markten over de gehele wereld.

Als advocaat aan de Balie van Brussel, is Me Goossens wettelijk gebonden aan het beroepsgeheim, wat niet geldt voor traditionele financiële adviseurs.
Alle informatie wordt met uiterste discretie behandeld.
De verstrekte adviezen zijn volledig vrijblijvend en de cliënt blijft zijn budget helemaal zelf beheren.
Mr. Goossens zal dus in geen enkel geval financiële verrichtingen uitvoeren in naam van zijn cliënten.

Het verstrekte advies en het profiel van elke cliënt wordt bijgehouden en de cliënt kan op elk moment om een actualisering vragen, aangepast aan zijn huidige situatie.

Twee soorten diensten worden voorgesteld:

-Consultaties die per uur worden aangerekend, met eventuele aanvullende kosten zoals reis- en administratiekosten. Mr. Goossens is bereid zich buiten België en zelfs buiten Europa te verplaatsen.

-Online consultaties
De cliënt vult een elektronische vragenlijst in om zijn burgerlijke, professionele, financiële, juridische en fiscale situatie alsook zijn doelstellingen en zijn investeringsprofiel te bepalen.
De cliënt ontvangt dan per e-mail een persoonlijk advies van mr. Goossens.
Deze materie leent zicht perfect tot een dergelijke werkwijze. Een snel antwoord en beperkte kosten zijn de onmiskenbare voordelen van een online consultatie.

Als advocaat ingeschreven aan de Balie van Brussel, is mr. Goossens aan strikte regels betreffende de kostprijs en de betaling van zijn honoraria gebonden.
De cliënt heeft dus de garantie, de best mogelijke dienstverlening te krijgen voor de betaalde som.

Jean-Marc Goossens Attorney at law at the bar of Brussels
Website: Projectweb