home
Curriculum vitae
Services
Online Consultation
fees
Contact
 EN FR NL DE

Mr Jean-Marc Goossens wordt beschouwd als één van de grootste specialisten in Europa inzake Amerikaans vastgoedrecht. Hij wordt door zowel particulieren als instellingen geraadpleegd, meer in het bijzonder door beleggingsfondsen. Het clienteel van advocaat Goossens is internationaal: in 2013 opende hij een kantoor in Peking: 

办公室在中国
北京海淀稻香园西里8号108室
电话 : 0108682564400
Daoxiangyuan Xili 8, Wanliu East road, Haidian District, Beijing, China
+86 10 8682564400

Diensten in vastgoedbeleggingen in de Verenigde Staten:

1) Juridische, fiscale en estate planning.

2) Advies, monitoring en ondersteuning voor alle handelingen en formaliteiten van het aankoopproces, zowel vanuit juridisch oogpunt als vanuit het perspectief van de vastgoedopportuniteit zelf. Meester Goossens maakt deel uit van het aankoopcomité van beleggingsfondsen.

3) Ondersteuning voor de gehele duur van bezit van het goed (huur, boekhouding, fiscaliteit, etc.).

4) Advies, monitoring en bijstand voor alle handelingen en formaliteiten van het proces van wederverkoop.

5) Advies, monitoring en bijstand inzake immigratie.

6) Advies, monitoring en bijstand inzake leningen.

7) Bijstand erfopvolgers in geval van overlijden.

Diverse artikels en studies van meester Jean-Marc Goossens zijn gezaghebbend inzake deze materie. De zakenadvocaat wordt regelmatig geciteerd in de Belgische en de internationale pers. Klik hier 

 

Klik hier om online advies aan te vragen.
Jean-Marc Goossens is the legal and tax adviser of Mayflower Opportunities LLC, a US Real Estate Investment company with offices in Miami, Los Angeles and Beijing that purchases either undervalued or mismanaged properties in the US.
www.mayfloweropportunities.com

WELKOM OP DE OFFICIELE SITE VAN ADVOCAAT JEAN-MARC GOOSSENS

De crisis heeft aangetoond dat er nood is aan een nieuwe soort financiële adviseurs met competenties die veel verder gaan.

We moeten lessen trekken uit de crisis :

Dit is misschien het einde van een bepaald kapitalisme dat gebaseerd is op snelle winsten, op investeringen door middel van geleend geld en op een overdreven toename van leningen.
Het systeem moet nu echter opnieuw worden aangepast aan de noden van de huidige economie.

Financiële instellingen hebben de moeilijkheden niet zien aankomen en soms zelfs in de doofpot gestopt. Ze zijn hun twijfelachtige producten blijven verkopen en bepaalde verplichtingen werden verwaarloosd.

Vele mensen hebben alle vertrouwen verloren. Ze weten niet meer wat de voordeligste beleggingsvormen zijn en waar ze betrouwbare adviezen kunnen krijgen.

Wij zijn getuige van een opmerkelijke periode: enorme middelen worden op plaatselijk, nationaal en supranationaal niveau ingezet om de financiële en industriële bedrijven te saneren en opnieuw te doen opleven.

Vandaag de dag moet een financieel adviseur over de volgende kwaliteiten beschikken:

  1. Traditionele financiële, fiscale en economische inzichten
  2. Internationale ervaring op het gebied van politiek en lobbyen
  3. Uitgebreide juridische kennis
  4. Totale onafhankelijkheid, vooral tegenover financiële instellingenDankzij zijn ervaring en zijn buitengewone professionele loopbaan, weet advocaat Jean-Marc Goossens deze verschillende competenties te combineren.

Voorbeeld van aangeboden diensten:

INVESTEREN IN VASTGOED IN MIAMI

Na een analyse van uw persoonlijke situatie kan mr. Goossens u bijvoorbeeld adviseren om te investeren in vastgoed in Miami, in de Verenigde Staten.

Het is inderdaad zo dat de uitzonderlijke combinatie van de crisis in de vastgoedsector en de zwakke positie van de dollar er momenteel voor zorgt dat dergelijke investeringen zeer interessant zijn.

Mr. Goossens heeft sindsdien de situatie ter plaatse bestudeerd en heeft zo een uitzonderlijk netwerk van professionele contacten kunnen opbouwen.

De waaier van diensten die mr. Goossens aanbiedt is zeer volledig.

Indien u wenst, kan mr. Goossens u hierover een precies en gedetailleerd advies zenden waarin het wettelijke systeem uitgelegd wordt, alsook de verschillende fases die u moet doorlopen.

Indien u deze dienstverlening echter graag uitgebreid zou zien, kan u mr. Goossens ook ontmoeten in zijn kabinet of bij u thuis om samen een reis naar Miami te plannen. Dit impliceert meteen ook de noodzakelijke afspraken met vastgoedmakelaars, advocaten, bankiers, accountants en andere specialisten die hij persoonlijk ter plaatse geselecteerd heeft.

Mr. Goossens kan u zowel vertegenwoordigen als begeleiden en bijstaan tijdens uw reis in Miami.
Hij biedt u dus een dienstverlening "à la carte" aan en garandeert op die manier dat uw investering op een uiterst veilige manier wordt geregeld, in alle sereniteit.

Jean-Marc Goossens Attorney at law at the bar of Brussels
Website: Projectweb